OVER ONS

Al ruim 70 jaar een stomerij en wasserij voor zowel bedrijven als voor particulieren in Zuid-Limburg
0
Medewerkers
0
jaar ervaring
0
+ Tevreden klanten

OVER MENGELERS

Mengelers textielreiniging is al ruim 70 jaar een stomerij en wasserij voor zowel bedrijven als voor particulieren in Zuid-Limburg. Wij zijn een familiebedrijf met 3 generaties ervaring.

Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Net als kwaliteit en persoonlijke aanpak. Wij geloven in klantvriendelijkheid tot in ieder detail. In een compleet totaalpakket van stomen en wassen met de juiste kennis en apparatuur. Samen met onze klanten wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor het best haalbare resultaat. Elke dag weer!

Door de jaren heen is er een breed scala aan diensten opgebouwd. Zo verzorgen wij voor veel zorginstellingen in Zuid-Limburg het volledige textielassortiment. Ook wordt er linnenservice aangeboden voor hotels, horeca en vakantieparken, van groot tot klein.

Naast bed-, bad-, of tafellinnen is het ook mogelijk om bedrijfskleding bij ons te laten reinigen. Van werkoverall tot kostuum, wij zorgen ervoor dat uw personeel snel voorzien is van schone bedrijfskleding.

Onze dienstverlening wordt uitgevoerd volgens het kwaliteitscertificaat ISO 9001. De artikelen worden gereinigd, behandeld en gecontroleerd volgende de normen en eisen van deze certificering.

Naast bedrijven, kunnen ook particulieren bij ons terecht. Dit kan op onze vestigingen in Kerkrade en Maastricht maar ook op een van onze servicepunten door heel Zuid-Limburg. Wij hebben servicepunten in: Maastricht, Hulsberg, Hoensbroek, Sittard, Voerendaal, Heerlen, Landgraaf en Simpelveld. Niet in de mogelijkheid om naar een servicepunt te gaan? Geen probleem, we bieden ook een haal- & brengservice aan.

Het transport hebben wij in eigen huis. Met onze bussen vervoeren wij het gewassen en gestoomde textiel zo snel mogelijk naar onze klanten. Hierdoor kan een snelle levering worden gegarandeerd.